Background Image

Växthus och orangerier i cederträ

Ett växthus i trä ger förutom många möjligheter till odling även en vindskyddad och skön uteplats i trädgården. Växthusen konstrueras med kanadensisk röd ceder, ett extremt hållbart och tåligt träslag. För blommande exotiska växter, inredning med sköna sittmöbler, umgänge med familj och vänner. 

Växthusen passar alla trädgårdar. Fem olika modeller som kan levereras i storlekar från 8 till 40 m2. Plus fem olika storlekar av de charmiga runda växt- och lusthusen. Även specialbeställningar, som vägganslutning eller kombinerat träväxthus och redskapsbod kan utföras.

Alla våra enkelglasade växthus i cederträ kan uppgraderas med isolerande dubbelglas till exklusiva orangerier. För användning året runt – även under vintermånaderna.

Våra träväxthus är hantverksmässigt utförda i England av Woodpecker Joinery. Växthusen är extra förstärkta för att tåla det nordiskta klimatet, de tål stora snömängder och står emot hårda stormvindar. Delar som är speciellt utsatta för väder och vind, som taklister och taknock, är utförda i pulverlackerad aluminium.