Background Image
  • 1

Specialbeställda

load more hold SHIFT key to load all load all

Specialbeställda växthus och orangerier

Har du en alldeles egen växthusdröm eller har en arkitekt ritat ditt nya dubbelglasade orangeri? För vår tillverkare BC Greenhouse Builders är flexibilitet helt avgörande.

Det går att få i stort sett vilken form och storlek som helst på växthusen och orangerierna. De kan ha klassisk viktoriansk stil eller designas modernt och stramt nutida. De kan vara fristående eller anslutna till befintliga byggnader, anpassas för gavelmurar eller inlemmas i en pergola.

Anpassa växthusets utseende till alla sorts miljöer och byggnader. Ett sadeltak eller valmat tak  i önskad lutning passar i äldre omgivningar. Ett sned/pulpettak på orangeriet blir exklusivt och modernt. Ett 'Rooftop Greenhouse' på takterrassen i stan. Standardbredd på glassektionerna är 61 cm men det går även att specialbeställa ett mer klassiskt viktorianskt smalare glas på 45 eller 30 cm.

Lägg till en vestibul eller entrédel på växthusets långsida eller gavel. Eller en mindre förbindelsegång mellan växthuset och boningshuset. Mellanväggar för olika växtzoner eller för vinterförvaring av oliv, palm och citrus är också det en möjlighet.

Specialbeställda växthus är försedda med 6 mm enkelt härdat säkerhetsglas för förlängning av vår- och höstsäsongerna. Specialbeställda orangerier är utrustade med 16 mm dubbelglas för att kunna användas hela året, uppvärmda under vintern. Allt för att maximera för blommande exotiska växter, odling, vacker inredning och sköna sittplatser för familj och vänner.  

Beställ broschyr hemskickad med posten här>> 

Eller ladda ner broschyren som pdf-fil till din dator här>>

Eller bläddra direkt på skärmen, klicka nedan:

Garden & Greenhouse erbjuder gratis designskiss om du behöver visualisera dina idéer.

Kontakta oss för information om storlekar, glasalternativ, prisuppgifter och offert med bifogad måttritning.

tel 08-582 448 75   070-580 20 28

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.