Background Image

Specialbeställda

Specialbeställda växthus och orangerier

 Har du en alldeles egen växthusdröm eller har en arkitekt ritat ditt nya dubbelglasade orangeri? För vår tillverkare BC Greenhouse Builders är flexibilitet helt avgörande.

Det går att få i stort sett vilken form och storlek som helst på växthusen och orangerierna. De kan ha klassisk viktoriansk stil eller designas modernt och stramt nutida. De kan vara fristående eller anslutna till befintliga byggnader, anpassas för gavelmurar eller inlemmas i en pergola.

Anpassa växthusets utseende till alla sorts miljöer och byggnader. Ett sadeltak i önskad lutning passar i äldre omgivningar, matcha takvinkeln med befintliga byggnader. Ett sned/pulpettak på orangeriet blir exklusivt och modernt. Standardbredd på glassektionerna är 61 cm men det går att specialbeställa både mindre och större bredder.

Lägg till en vestibul eller entrédel på växthusets långsida eller gavel. Eller en mindre förbindelsegång mellan växthuset och boningshuset. Mellanväggar för olika växtzoner eller för vinterförvaring av oliv, palm och citrus är också det en möjlighet.

Specialbeställda växthus är försedda med 6 mm enkelt härdat säkerhetsglas för förlängning av vår- och höstsäsongerna. Specialbeställda orangerier är utrustade med 16 mm dubbelglas för att kunna användas årert runt, uppvärmda under vintern. Allt för att maximera för blommande exotiska växter, odling, vacker inredning och sköna sittplatser för familj och vänner.

Garden & Greenhouse erbjuder gratis designskiss om du behöver visualisera dina idéer.

Kontakta oss för information om storlekar, glasalternativ, prisuppgifter och offert med bifogad måttritning.

tel: 070-580 20 28

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.