Background Image
  • Hem
  • Orangerier & Estate Greenhouses
  • Estate Greenhouses

  • 1
  • 2
  • 3

Estate Greenhouses

load more hold SHIFT key to load all load all

Meridian logo

Exklusiv kombination av växthus, orangeri och vinterträdgård

Ett dubbelglasat Estate Greenhouse är en skräddarsydd lyxprodukt för fastighetsägare som letar efter det där riktigt extraordinära till trädgården. En elegant oas för inredning med exotiskt prunkande blommor och medelhavsväxter som citronträd, palm och lager, samt förstås även för odling av allt man kan tänka sig. Med sköna sittmöbler och vackra prydnadssaker är det ett grönt uterum för familj och vänner alla årstider, även mitt i kalla vintern.

Ett Estate Greenhouse är unikt, alla önskemål om utseende och storlek kan utföras, det kan vara efter egna idéer eller arkitektritat. De kan utformas för att matcha befintlig arkitektur och utemiljö och kan vara fristående eller anslutas till boningshus. Estate Greenhouses kan förses och varieras med fyra olika typer av aluminiumprofiler samt med arkitektoniska detaljer som portiker, gaveldekorer, övre fönsterrader, dekorativa runtomgående hängrännor och andra arkitektoniska utsmyckningar. Lägg till en utskjutande entrédel, mellanväggar, förbindelsegång till boningshus, dubbeldörrar, stora öppningsbara sidofönster – allt är möjligt.

 

Förverkliga drömprojektet!

1. Ta kontakt med oss för att starta en dialog om vilka önskemål du har om utseende, storlek, taklutning och höjd.

2. Skicka oss bilder på vad du vill ha, oavsett om det är från vår hemsida eller någon annanstans, nätet eller en tidning. Det kan också vara en ritning från en arkitekt som du samarbetar med. Även den allra enklaste skiss som du gjort själv går att ha som utgångspunkt.

3. Vill du sedan gå vidare skickar vi en offert inklusive fraktkostnad och uppskattat pris för montering på färdigställd grund. Offerten inkludera schematiska linjeritningar som återger utseendet på det nya växthuset samt måtten för det förberedande mark- och grundarbetet. På det här stadiet kan sedan olika förslag gå fram och tillbaka, det är enkelt i det här stadiet att föreslå ändringar i storlek och design.

4. Är du nöjd med designen och priset? Skicka oss då ett foto av den plats där ditt 'Estate Greenhouse' ska placeras och vi kan återge det föreslagna växthuset i utrymmet med en 3-D ritning i färg.

5. När 3-D ritningen blivit godkänd tillhandahåller vi samtliga tekniska ritningar som eventuellt behövs för bygglovsansökan eller anmälan för attefallshus till din kommun.

6. När alla detaljer är konfirmerade, order lagd och en deposition för projektet är överförd kan tillverkningen starta hos BC Greenhouse Builders i Kanada. Leveranstid är mellan 10–16 veckor beroende på storlek och komplexitet.

7. Nu kan mark- och grundarbeten börja och vi förmedlar information från tillverkaren med anvisningar för anläggningsarbetet som ska utföras innan monteringen.

8. Montering utförs sedan av en certifierad arbetsledare från tillverkaren plus två av våra egna erfarna montörer. Beroende på det nya växthusets storlek och komplexitet kan monteringen ta allt mellan 1–3 veckor.

Tel: 08 582 448 75
Mobil: 070 580 20 28, nu även under helger
Tel international: 0046 8582 448 75

Ladda ner folder om Estate Greenhouse vinterträdgård här:

pdf icon small

Eller klicka här för att få foldern gratis hemskickad med posten.